Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, disiplinli çalışan, bir yükseköğretim programına hazırlanan veya branşlarında yeterli bilgi ve beceriye sahip, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel yetenekleri doğrultusunda, teknik bilgi ve becerilere sahip, sosyal ve psikolojik gelişmeleri yeterli, olayları algılama ve çözüm üretme becerisine sahip, çağdaş, bireysel ve grupla çalışabilme becerisine sahip olmalarıdır.

Başarılar:

Yabancı Dil: Birinci Yabancı Dil : İngilizce İkinci Yabancı Dil : Almanca
Servis Bilgisi: İl merkezinden okulumuza öğrenci ve öğretmen servisleri mevcuttur
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Tavan Puanı:488 Taban Puanı:456
Okulun Sınav Başarı Durumu: Anadolu Lisesi mezun grubumuzda ilk 1000´de 4 öğrencimiz bulunmaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2016: %83 2017:%76 üniversite yerleştirme başarımız vardır.
Sportif Etkinlikler: masa tenisi, voleybol, badmington ve basbetbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 4006 Tübitak Fuar etkinliği

Telefon - 02584812012

Belgegeçer - (258) 481 2011

WEB - https://ahmetnazifzorlufenlisesi.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. 160 SK. AHMET NAZIF ZORLU FEN LISESI BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 BABADAĞ / DENİZLİ

Yerleşim Yeri - Babadağ ilçe merkezindedir.

Ulaşım Babadağ-Denizli minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 36 km / İlçe merkezine uzaklık 500 m /