Mehmet Zorlu Vakfı´ndan 9.Sınıfa yerleşecek Öğrencilere Burs İmkanı

18.07.2017 3253

Mehmet Zorlu Vakfı tarafından başarılı lise öğrencilerine verilen burslar kapsamında TEOG tercihlerinde okulumuzu tercih ederek okulumuza yerleşen ilk 10 öğrencimize Mehmet Zorlu Vakfı tarafından lise öğrenimleri boyunca başarılarının devam etmesi,herhangi bir ceza almamaları ve öğrenimlerine okulumuzda devam etmeleri kaydıyla bir eğitim öğretim yılında 9 ay olmak üzere başarı bursu verilecektir. Başarının ödüllendirildiği okulumuzda siz değerli öğrencilerimizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.