OKULA KAYIT VE PANSİYON BAŞVURU KILAVUZU 2021

26.07.2021 1189

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 9.sınıf öğrencilerinin yerleştirmeleri 26 Temmuz 2021 tarihinde sistem tarafından otomatik yapılacağı için öğrenci ve velilerden kayıt sırasında kayıt ile ilgili herhangi bir belge istenmeyecektir. Ancak okula kaydı yapılan tüm öğrencilerimizin okul ile ilgili iş ve işlemlerinde kullanılmak üzere (Seçmeli Ders Dilekçesi, Gündüzlü öğrenciler için servis ve öğle yemeği başvurusu, öğrenci veli sözleşmesi vb.) gerekli belgelerin doldurulması için okula gelmeleri gerekmektedir. Pansiyon başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin ekte yer alan kayıt kılavuzu ve eklerinde yazan belgeleri eksiksiz bir şekilde  hazırlayarak okula gelmeleri gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimizin kılavuz ve eklerini dikkatlice incelemeleri  önem arz etmektedir.

Not: Pansiyonumuzda barınan ara sınıf paralı yatılı öğrencilerimizin parasız yatılılığa geçiş başvuruları için ve servisle okulumuza gelip giden öğrencilerimizin de paralı/parasız yatılılığa geçiş başvuruları için kılavuzu dikkatlice incelemeleri ve evraklarını eksiksiz olarak hazırlayıp müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

KAYIT KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

EK MATBU FORMLAR İÇİN TIKLAYIN