OKUL VE PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ

Okulumuzu kazanan öğrencilerimiz, okul ve pansiyon kayıt işlemleri için 8 Ağustos 2022 Pazartesi tarihinden itibaren okulumuza gelebilirler.

28.07.2022 824

Okulumuzu kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 9.sınıf öğrencilerinin yerleştirmeleri 25 Temmuz 2022 tarihinde sistem tarafından otomatik yapılacağı için öğrenci ve velilerden kayıt sırasında kayıt ile ilgili herhangi bir belge istenmeyecektir. Ancak okula kaydı yapılan tüm öğrencilerimizin okul ile ilgili iş ve işlemlerinde kullanılmak üzere (Seçmeli Ders Dilekçesi, Gündüzlü öğrenciler için servis ve öğle yemeği başvurusu, öğrenci veli sözleşmesi vb.) gerekli belgelerin doldurulması için okula gelmeleri gerekmektedir. Pansiyon başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin ekte yer alan kayıt kılavuzu ve eklerinde yazan belgeleri eksiksiz bir şekilde  hazırlayarak okula gelmeleri gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimizin kılavuz ve eklerini dikkatlice incelemeleri önem arz etmektedir.

NOT : E-pansiyon kayıt işlemleri 26 Ağustos 2022 tarihine kadar e-okul sistemi üzerinden yapılabilir.