Mehmet Zorlu Vakfı´ndan 9.Sınıfa Yerleşen Öğrencilere Burs İmkanı

Mehmet Zorlu Vakfı tarafından başarılı lise öğrencilerine verilen burslar kapsamında Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş ve Yerleştirme Sınavı tercihlerinde okulumuzu tercih ederek okulumuza yerleşen ilk 5 öğrencimize Mehmet Zorlu Vakfı tarafından lise öğrenimleri boyunca başarılarının devam etmesi, herhangi bir ceza almamaları ve öğrenimlerine okulumuzda devam etmeleri kaydıyla bir eğitim öğretim yılında 9 ay olmak üzere başarı bursu verilecektir.

25.07.2019 1574

BURS BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Üniversite Öncesi Öğrenciler İçin Başvuru Belgeleri

Öğrenci belgesi

En son alınan karnenin fotokopisi

Ailedeki birey sayısını gösteren belge (vukuatlı nüfus kayıt örneği).

Çalışan aile fertlerinin gelir durumunu gösteren belge (maaş bordrosu) ya da fakirlik belgesi.

Denizbank'tan açılmış bir hesap cüzdanı fotokopisi

MZV burs başvuru formu

Evrakların tamamının orijinal olması ve kaşeli-imzalı bir şekilde gönderilmesi gerekmektedir.

NOT: Gelir durum belgelerinin ne şekilde doldurulacağı hususunda tercih sonuçlarına göre ilk 5(beş) öğrenciden başlamak suretiyle( ilk 5 öğrenci içinde maddi kriter şartı uygun olmayan çıkarsa sıradan (6. Öğrenci gibi) başlamak suretiyle devam edilecektir) okul yönetimi tarafından öğrenci ve velilere bilgi verilecektir.